Снимка:  БулфотоТрябва да се сложи край на популизма и липсата

...
Снимка:  БулфотоТрябва да се сложи край на популизма и липсата
Коментари Харесай

Цветанов: Трябва да се сложи край на популизма и липсата на отговори на неудобните въпроси

Снимка:  Булфото

" Трябва да се постави завършек на популизма и неналичието на отговори на неуместните въпроси ". Това съобщи ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов, който дружно със заместника си Павел Вълнев организираха работна среща в офиса на партията в регион „ Люлин “.

„ Много мотивиращо е да видиш хора на друга възраст, с разнообразни специалности, които са част от Републиканци за България и декларират позицията си за действителната смяна в страната, в която би трябвало да бъдат построени ясни правила за политиките, с забележими резултати и да се постави завършек на популизма и неналичието на отговори на неуместните въпроси “, съобщи ръководителят на партията, написа " Евроком ".

Павел Вълнев показа разочарованието на българите живеещи в чужбина от липса на съответна политика на държавното управление по отношение на тях, за високомерието и обричането на неспособност на над 2 млн. българи да не гласоподават на идните избори. „ Нека да не забравяме, че и те са български жители и също са част от нашата Родина България “, сподели зам.-председателят на партията.
Цветанов и Вълнев дадоха висока оценка за работата на Деян Нинов, че сполучливо осъществя младежките политики свързани със спорта и децата в регион „ Люлин “, както и за добре свършената организационна работа в лицето на краткотрайния регионален координатор за София-град Петко Чамов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР